Ring 070 - 665 02 21 eller maila Kontakta oss nu!

Ring oss 070 - 665 02 21

Joelsgatan 14, 382 34 Nybro

Betalning

Vi ser helst att betalning av objektet sker med banköverföring via internet vid leveranstillfället. Glöm inte ta med er dosan!

En annan betalningsmetod är att ni efter köp och innan leverans gör en insättning direkt på vårt konto hos Länsförsäkringar och Medtar kvittot på insättning vid leveranstillfället.

Andra betalningsalternativ kan vara inbytesbil.

Kortbetalning är ej möjlig

Vi undviker i största möjliga mån kontanter men accepterar det då det inte finns andra alternativ.

Även betalning via SWISHnummer 123-6334189 (företagsnummer till SWISH) vilket är knutet till KB-Cars AB

Märk ALLTID med bilens registeringsnummer i meddelande till mottagaren.

Garantier

På bilar mellan 30.000-50.000:- lämnas 0-1 månads garanti på motor och växellåda samt trafiksäkerhetsgaranti* enligt MRF´s direktiv. Undantag finns för reparationsobjekt och bilar med högt miltal (”långmilare”, importbil, Taxi/budbil) m.fl.

På bilar från 50.000:- och uppåt lämnas mellan 0-3 Månaders garanti. Omfattning och tid beror på pris, skick, årsmodell och miltal.

Garantin anges skriftligen för att gälla.

På bilar under 30.000:- lämnas ingen garanti. Alla dessa bilar säljs som reparationsobjekt även om de är felfria och i många fall nybesiktigade.

Vår policy är att ALLA bilar testas av oss i vår verkstad och att alla bilar som ligger i eller går in i sin besiktningsperiod genomgår kontrollbesiktning som vi låter utföras av Carspect. Våra bilar passerar godkänd besiktning utan anmärkning i 9 utav 10 fall, detta av den enkla anledningen att vi kontrollerar och åtgärdar brister innan besiktningen. Detta spar alla parter både tid och pengar på, vilket gynnar det låga priset på er nästa bil hos oss.

Din egen kontroll:

Funktioner som är viktiga för dig som kund och som inte omfattas av garantin, bör du själv kontrollera. Detta kan t.ex vara bakrutetorkare, stolsvärme, stereo, larm , motorvärmare, kupévärmare etc. I de flesta fall fungerar det som det ska men om det inte gör det och det är ett krav från er som kund måste det uppmärksammas och avtalas om åtgärd, innan affär.

Säljes för kunds räkning

I några enstaka fall säljer vi bilar för kunds räkning. I dessa fall upplyser vi om detta i annonsen.

Dessa bilar är att betrakta som köp av privatperson och har således inga garantier eller andra åtagande från vår sida.

Det är då extra viktigt för dig som kund att du kontrollerar bilens kondition.

Kundbilar kan vi ej sälja med finansiering och heller inte hantera er eventuella inbytesbil. I vissa fall kan vi köpa in er inbytesbil till företaget för att på så sätt helt eller delvis finansiera er nya bil.

I de flesta fall är kunden som säljer med vid affären och den görs upp direkt mellan säljare och köpare. Vi hjälper båda parter med papper, administration m.m.